Πατήστε το κουμπί για να δείτε την τοποθεσία

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται από το 2005 στο Real Estate και την Διαχείριση Ακινήτων.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν σφαιρικά και καθ’ ολοκληρία οτιδήποτε αφορά το ακίνητο και τις ανάγκες του.

Είμαστε κοντά σας από την αρχή της αναζήτησης του κατάλληλου ακινήτου, υλοποιώντας αυτό το οποίο σε κάθε περίπτωση σας ταιριάζει και εξυπηρετεί τις επιθυμίες σας. Εκκινούμε με βάση το πλάνο που βγάζουμε μαζί σας και πάνω σε αυτό προσαρμόζουμε το ακίνητο και όχι το αντίθετο.

Η συνεπής στάση μας στην αγορά όλα αυτά τα χρόνια μας επιτρέπει να βρισκόμαστε κοντά σας είτε για επένδυση σε ακίνητα, εμπορικά ή κατοικίες, είτε σε Projects τα οποία περιλαμβάνουν Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τουριστικά ακίνητα, resorts και ξενοδοχειακές μονάδες.

Ακόμη είμαστε διαθέσιμοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε οποιαδήποτε επιχείρηση θέλει να τοποθετηθεί στην αγορά και να βρούμε τον κατάλληλο χώρο που ανταποκρίνεται στην εικόνα και το προϊόν της.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν το νομικό αλλά και το τεχνικό κομμάτι ώστε να αποκτήσετε το ακίνητο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Είμαστε εδώ για οποιαδήποτε αλλαγή ή ανακαίνιση.

Οι υπηρεσίες μας επεκτείνονται και στο κομμάτι της διαχείρισης πολυκατοικιών και έκδοσης κοινοχρήστων, αναλαμβάνοντας την ομαλή λειτουργία της οικοδομής.

Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να συνεργαστούμε και μαζί να δημιουργήσουμε την Ευκαιρία που σας αντιπροσωπεύει.