Πατήστε το κουμπί για να δείτε την τοποθεσία

Address & Contact

Our Address

5ο χλμ Ε.Ο. Λάρισας- Αθήνας

GPS

39.38453, 22.80708

Telephone

Η Εταιρία

Η Exalco Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες αλουμινίου στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 1973 με έδρα τη Λάρισα. Σημειώνοντας μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στην ιστορία του ελληνικού αλουμινίου, η εταιρία έχει ταυτιστεί απόλυτα με τη βαθιά γνώση, την εξέλιξη και την ανάπτυξη, πάντα με απώτερο στόχο το ποιοτικό και άρτιο αποτέλεσμα. Η Exalco αποτελεί ένα πλήρες και δυναμικό βιομηχανικό συγκρότημα παραγωγής προφίλ αλουμινίου, διαθέτοντας ανεξάντλητες δυνατότητες κάλυψης όλων των σύγχρονων κατασκευαστικών και αρχιτεκτονικών αναγκών. Σήμερα η Exalco διαθέτει δύο θυγατρικές εταιρίες, την Exalco Romania στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, και την Exalco Bulgaria στη Σόφια της Βουλγαρίας, καθώς και ένα εκτεταμένο και εδραιωμένο δίκτυο πωλήσεων τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.

Τα προϊόντα

o Προφίλ αλουμινίου για γενικές οικοδομικές και βιομηχανικές χρήσεις

o Συστήματα αλουμινίου (Albio) για πόρτες, παράθυρα και προσόψεις κτιρίων, βιτρίνες, αίθρια και πολλές ακόμα αρχιτεκτονικές κατασκευές

o Σύνθετα πάνελ Αλουμινίου (Exalco-Bond) ιδανικό για τη δημιουργία των πιο σύγχρονων κατασκευών

o Εξωτερικά Συστήματα Σκίασης

o Πλήρες σύστημα για κάγκελα αλουμινίου για εσωτερική και εξωτερική χρήση (Exrail System)

o Σύστημα αλουμινίου για βάσεις στήριξης και πλαισίων αλουμινίου φωτοβολταϊκών πάρκων (Exalco Sunergy)

o Εξαρτήματα και άλλα βοηθητικά προϊόντα

Οι υπηρεσίες

· Κάθετη και οριζόντια ηλεκτροστατική βαφή σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων

· Σύστημα βαφής V.I.V. Decoral για απομίμηση ξύλου

· Υπηρεσίες ανοδίωσης με μονάδα για ανοδίωση ΙΝΟΧ

Η ποιότητα

H Exalco είναι πιστοποιημένη με ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, CE και με πιστοποιητικά βαφής QUALICOAT και QUALANOD στα τμήματα βαφείου και ανοδίωσης αντίστοιχα. Επίσης διαθέτει πιστοποιημένα προϊόντα, πραγματοποιώντας τις δοκιμές των συστημάτων της σε αναγνωρισμένα, διαπιστευμένα και κοινοποιημένα Ινστιτούτα Δοκιμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (IFT Rosenheim κ.α).

Κατεβάστε τα Διαφημιστικά Έντυπα