Πατήστε το κουμπί για να δείτε την τοποθεσία

ΣΕΛΙ Φυσικό Μεταλλικό Νερό

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΣΕΛΙ με ιστορία 30 ετών και καταγωγή από το Βέρμιο, ένα από τα βουνά της Ελλάδας που ξεχωρίζει για τη βιοποικοιλότητα του, εμφιαλώνεται σε ανέγγιχτο περιβάλλον απευθείας από την πηγή του ανάμεσα σε μια οργιαστική βλάστηση.

Κάθε σταγόνα του φυσικού μεταλλικού νερού ΣΕΛΙ που αναβλύζει κρυστάλλινα καθαρή μέσα από πηγή φυσικής ροής ακολουθώντας τον φυσικό κύκλο του νερού, είναι πηγή ευεξίας και ευζωίας. Tο ΣΕΛΙ προικισμένο με μοναδική σύσταση και απαλή, βελούδινη ελαφριά γεύση, κλείνει μέσα του όλη την ομορφιά της φύσης.

Η άριστη ποιότητα του, η απαράμιλλη γεύση του και η ισορροπημένη σύστασή του, έχουν αποσπάσει διεθνείς διακρίσεις και κατατάσσεται ανάμεσα στα κορυφαία νερά του κόσμου.

Στους 2 μεγαλύτερους παγκόσμιους και πιο αναγνωρισμένους διαγωνισμούς Ποιότητας και Γεύσης iTQi & Monde Selection, το ΣΕΛΙ κερδίζει Χρυσά Βραβεία δηλαδή τις ανώτερες διακρίσεις συνεχόμενα από τον πρώτο χρόνο συμμετοχής του έως και σήμερα.

Συγκεκριμένα από τον διακεκριμένο οργανισμό Ποιότητας και Γεύσης, iTQi έχει λάβει 18 χρυσά αστέρια από το 2015 και το Crystal Award το 2017, ενώ για 5 χρόνια συνεχόμενα το Monde Selection του απονέμει το Χρυσό Βραβείο και το 2018 του απένειμε την ανώτερη διάκριση The International High Quality Trophy.

Από την αρχή της λειτουργίας της, η εταιρεία Σ. Μεντεκίδης Α.Ε. συνεχίζει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες σε όλα τα στάδια παραγωγής. Μόνο την τελευταία τριετία έχουν επενδυθεί 3 εκ ευρώ στο ΣΕΛΙ.

Σήμερα, το εργοστάσιο του ΣΕΛΙ είναι ένα boutique εργοστάσιο με τον πλέον υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό στον κλάδο όπως «κλειστά» συστήματα εμφιάλωσης, αυτοματοποιημένα σημεία ελέγχου που εξασφαλίζουν συνθήκες χειρουργείου σε όλα τα στάδια παραγωγής και τις πιο σύγχρονες και αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας-υγιεινής.

Η εταιρεία Σ. Μεντεκίδης Α.Ε ακολουθεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001 και το πρότυπο ΙSO 22000 και ακολουθεί τις βέλτιστες διαθέσιμες τεχνικές.

Επιπλέον, εξειδικευμένο προσωπικό καθημερινά διενεργεί χημικούς και μικροβιολογικούς ελέγχους στα άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια μας και το προϊόν αποδεσμεύεται ποιοτικά άριστο.

Κατεβάστε το Διαφημιστικό Έντυπο